Ana Bilim Dalımız İlk Öğrencileri ve Öğretim Üyeleri Tanışma Kahvaltısında Bir Araya Geldiler

İlk öğrencilerini 2019-2020 akademik yılında alan SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği Lisans Programı öğrencileri ve öğretim üyelerinin katılımıyla 19 Ekim 2019 günü bir programda bir araya geldiler. Öğrencilerimiz ve Ana Bilim Dalı öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Atilla Özdemir, Dr. Öğr. Üyesi Berna Aygün, Dr. Öğr. Üyesi Burcu Durmaz ile Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nazlı Baykal kahvaltı ve tanışma etkinliğinde hazır bulundular. Kahvaltının ardından Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berna Aygün ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nazlı Baykal, üniversitemize ve fakültemize gelen tüm öğrencilerimizi tebrik ederek yeni dönemin tüm öğrenciler için verimli ve güzel geçmesi temennisinde bulundular. Program öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilen yaratıcı drama ve çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi. Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri olarak programımızın ilk öğrencilerinin heyecanını yaşıyor, ‘İlham Veren Üniversite’ mizde öğrenme yolculuklarında her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

Yayın Tarihi: 18/10/2019