23 Ekim 2017 Pazartesi

Ders Muafiyeti ve İntibak Hakkında (Lisans Programları)

15 Eylül 2017 Cuma 15:16 tarihinde eklendi | 487 defa okundu

Fakültemize ÖSYS ve yatay geçiş yolu ile yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, ders muafiyet ve intibak işlemleri için güz dönemi başı ilk iki haftasında (18 Eylül 2017- 29 Eylül 2017 tarihleri arasında) ilgili Bölüm Sekreterliğine dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Bölüm Sekreterliğine daha önceden farklı bir önlisans/lisans/lisansüstü programından aldığı dersleri gösterir transkript ve ders içerikleri ile başvuru yapacaklardır. Başvuru sırasında kullanacakları dilekçe aşağıdaki linkte mevcuttur. Tüm belgelerin ıslak imzalı olması gerekmektedir.

Yatay geçiş yolu ile kayıt yaptıran öğrenciler başvuru sırasında teslim ettikleri transkript ve ders içeriklerini öğrenci işlerinden alarak intibak ve ders muafiyeti dilekçesine ekleyeceklerdir.

Dilekçe örneği için tıklayınız.

AKADEMİK KADRO