15 Ekim 2018 Pazartesi

Ders Muafiyeti ve İntibak Hakkında (Lisans Programları)

25 Eylül 2018 Salı 10:28 tarihinde eklendi | 581 defa okundu

Fakültemize ÖSYS ve yatay geçiş, dikey geçiş yolu ile yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, ders muafiyet ve intibak işlemleri için güz dönemi başı ilk iki haftasında (24 Eylül 2018- 05 Ekim 2018 tarihleri arasında) ilgili Bölüm Sekreterliğine dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Bölüm Sekreterliğine daha önceden farklı bir önlisans/lisans/lisansüstü programından aldığı dersleri gösterir transkript ve ders içerikleri ile başvuru yapacaklardır. Başvuru sırasında kullanacakları dilekçe aşağıdaki linkte mevcuttur.

Yatay geçiş yolu ile kayıt yaptıran öğrenciler başvuru sırasında teslim ettikleri transkript ve ders içeriklerini öğrenci işlerinden alarak intibak ve ders muafiyeti dilekçesine ekleyeceklerdir.

Dilekçe örneği için tıklayınız.

Dilekçe örneğindeki Ders Eşleniği Tablosunu doldurmak için Ders Planları ve Ders İçerikleri ile ilgili sayfayı tıklayınız.

1. Sınıftaki YBD-401 Yabancı Dil-1 (İngilizce) dersinin muafiyet sınavı ile ilgili duyuru için tıklayınız.