21 Mayıs 2018 Pazartesi

Pedagojik Formasyon Eğitiminin 2. Dönem Uygulama Okulları

01 Şubat 2018 Perşembe 12:55 tarihinde eklendi | 1982 defa okundu
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Gıda Teknolojisi ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencileri İçin!

2017-2018 Pedagojik Formasyon Eğitiminin 2. dönem derslerinden Öğretmenlik Uygulaması (Staj) dersi Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Gıda Teknolojisi ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencileri İçin 05 Şubat Pazartesi gününden, diğer öğrenciler için 19 Şubat'dan itibaren başlayacaktır.

Diğer teorik dersler akademik takvimde belirtildiği gibi 19 Şubat 2018 tarihinde başlayacaktır.

Şube, Uygulama Okulu ve Uygulama Öğretim Elemanı listesi için tıklayınız.

Pedagojik Formasyon Öğretmenlik Uygulama Dersi Kılavuzu için tıklayınız.

Not: Öğrenciler Öğretmenlik Uygulaması dersi yukarıdaki bağlantıdaki kılavuza göre hareket edeceklerdir.

Formasyon Eğitimi alan öğretmen adaylarımızın 19.02.2018 tarihinden itibaren Uygulama Okullarına kılık kıyafet yönetmeliği ve ilgili mevzuata göre gitmeleri gerekmektedir.

Okullarda Staja gidecek öğrencilerin staj günleri Uygulama Okulu tarafından belirlenecektir.