16 Ağustos 2018 Perşembe

Pedagojik Formasyon Eğitiminin 2. Dönem Uygulama Okulları

07 Şubat 2018 Çarşamba 13:35 tarihinde eklendi | 2257 defa okundu
TÜM BÖLÜMLER İÇİN!

2017-2018 Pedagojik Formasyon Eğitiminin 2. dönem derslerinden Öğretmenlik Uygulaması (Staj) dersi 19 Şubat 2018 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Diğer teorik dersler akademik takvimde belirtildiği gibi 19 Şubat 2018 tarihinde başlayacak olup ders programı daha sonra web sayfamızda duyurulacaktır.

Şube, Uygulama Okulu ve Uygulama Öğretim Elemanı listesi için tıklayınız.

Not: Öğrenciler Öğretmenlik Uygulaması dersine Öğretmenlik Uygulama Dersi Kılavuzuna göre hareket edeceklerdir. Pedagojik Formasyon Öğretmenlik Uygulama Dersi Kılavuzu için tıklayınız.

Formasyon Eğitimi alan öğretmen adaylarımızın 19.02.2018 tarihinden itibaren Uygulama Okullarına kılık kıyafet yönetmeliği ve ilgili mevzuata göre gitmeleri gerekmektedir.

Okullarda Staja gidecek öğrencilerin staj günleri Uygulama Okulu tarafından belirlenecektir.