21 Eylül 2018 Cuma

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerinin Dikkatine!

05 Mart 2018 Pazartesi 12:48 tarihinde eklendi | 598 defa okundu
Ekle-Sil Haftasında (5-9 Mart 2018) Yapılacaklar

Fakültemiz Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinin ders ekle-bırak haftasında işlemlerinizi yaparken aşağıdaki hususlara önem göstermesi gerekmektedir.

1.Sınıf öğrencileri;

Felsefe ve Etkili İletişim derslerinin ikisini de mutlaka almak zorundadır. Kültürel Araştırmalar  ve Tarih Eğitimi dersleri kapanacaktır, lütfen onları seçmeyiniz; seçili ise ekle sil haftasında siliniz.

2. Sınıf öğrencileri;

Bilim, Teknoloji ve Sosyal Değişme dersi ile Sanat ve Estetik dersini mutlaka almak zorundadır. Sanat Tarihi ve Güzel Konuşma ve Yazma dersleri kapanacaktır, lütfen onları seçmeyiniz.

3. Sınıf öğrencileri;

Antropoloji ve Felsefe dersini mutlaka almak zorundadır. Bunun yanında Müze Eğitimi ve Uygulamaları ya da Hızlı Okuma ve Diksiyon dersinden yalnızca birini almaları gerekmektedir.

4. Sınıf Öğrencileri;

Sosyal Bilgilerde Sözlü  ve Yazılı Edebiyat İncelemesi dersi ve  Farklı Ülkelerde Coğrafya Eğitimi derslerinin ikisini de almalıdır.

Tüm öğrencilerin bir dönemde kesinlikle  en az 30 AKTS ders almaları gerekmektedir.