2020-2021 Bahar Dönemi Ana Bilim Dalı Buluşması Gerçekleşti

SDÜ İlköğretim matematik öğretmenliği programı öğrenci ve öğretim elemanları gelenekselleşen dönem başı toplantısı ile tekrar bir araya geldiler. 2020-2021 Bahar yarı yılının  başlamasıyla, güz dönemi genel değerlendirme, akademik danışmanlık ve kariyer planı temalarıyla bir araya gelen paydaşlar görüş ve önerilerini paylaştılar. Etkinlikte Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat AYYILDIZ, Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tunahan TURHAN, öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üy. Atilla ÖZDEMİR, Dr. Öğr. Üy. Burcu DURMAZ, Dr. Öğr. Üy. Berna AYGÜN ve Araş. Gör. Funda ERYILMAZ BALLI'da hazır bulundular. Öğrencilerimizden gelen sorularında cevaplandığı toplantı yeni dönemin sağlıklı ve başarılı geçmesi temennisiyle son buldu.

Bu vesileyle tekrar tüm öğrencilerimize “İlham Veren Üniversite”mizde öğrenme yolculuklarında her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

Etkinlik broşürü için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 07/03/2021