6. Uluslararası Türk Bilgisayar ve Matematik Eğitimi (TÜRKBİLMAT-6) Sempozyumuna Katıldık

Matematik eğitimi alanının en önemli ulusal bilimsel toplantısı olan ve 28-30 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara-Kızılcahamam’da düzenlenen 6. Uluslararası Türk Bilgisayar ve Matematik Eğitimi (TÜRKBİLMAT-6) Sempozyumuna bölümümüz 4. sınıf öğrencileri Fatma ORUÇ ve Ayşegül YILDIZ, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan “Dijital ve Somut Materyaller ile Oyunların Kullanımının 7. Sınıf Öğrencilerinin Çokgenler Konusundaki Başarılarına, Geometrik Düşünme Düzeylerine ve Kavramsal Anlamalarına Etkisi” başlıklı projelerinin sonuçlarına sunarak ilgili sempozyuma katılım sağlamışlardır. TÜBİTAK’a verdiği finansal destek için teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 01/11/2023