DigiMathEdu-Dijital Matematik Eğitimi İçerikleri

DigiMathEdu-Dijital Matematik Eğitimi İçeriklerinin yer aldığı digimathedu.com web sayfasında öğrenci ve öğretmenlerimizi matematik eğitiminde desteklemektedir. Bu web sayfası öğrencilerin matematik gelişimine yardımcı olmak için hazırlanmış olup bir “Sosyal Sorumluluk Projesidir”.

Özellikle salgın döneminde öğrencilerimizle birlikte topluma destek olmamız gerektiğini düşünmekteyiz.

Bu kapsamda projenin en önemli ayağını, Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretmen adayları tarafından yürütülen “E-MENTÖR”lük programı oluşturmaktadır. Öğretmen adaylarımız, her hafta destek almak isteyen ilkokul öğrencilerine matematik derslerinde yardımcı olmaktadır.

Buna ek olarak, proje kapsamanında matematik ve matematiğin öğrenme alanlarında (sayılar, geometri, cebir, veri toplama vb) çalışma yaprakları, interaktiflerin yer aldığı etkinlikler, ders anlatımları ve eğitsel videolar bulunmaktadır.

Proje yürütücüsü: Dr. Berna Aygün
Projenin paydaşları: SDÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri

Yayın Tarihi: 27/04/2020