İlköğretim Matematik Öğretmenliği Öğrencileri ile Dönem Sonu Zoom Toplantısı Yapıldı

2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz döneminde ilk öğrencileriyle başlamanın heyecanının ardından geçen bir sene öğrencilerimizle bir araya gelerek değerlendirildi. Toplantıya Ana Bilim Dalımızın tüm öğretim üyeleri ve Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nihat AYYILDIZ katılarak öğrencilerimizle kariyer planları, öğretmenlik mesleği, matematik gibi konularda konuşma fırsatı buldu. Öğrencilerimizle üniversite, fakülte ve programımızın değerlendirildiği anket sonuçları üzerinden güçlü-zayıf yönlerimiz ve gelecek yıllarda akademik, sanatsap ve sosyal olarak ne tür faaliyetlerin yapılabileceği tartışıldı. Toplantı sonunda iki takıma ayrılan genç öğretmen adayları günlük hayatta matematiğin uygulaması ile ilgili görevlerin verildiği "Scavenger Hunt" etkinliğinde yarıştılar.

Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri olarak programımızın ilk öğrencileriyle bir dönemi bitirmenin heyecanını yaşıyor, ‘İlham Veren Üniversite’ mizde öğrenme yolculuklarında her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

Scavenger Hunt Matematik Etkinliği
Yayın Tarihi: 01/07/2020