İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı Kariyer Planlama ve Geliştirme Toplantısı Yapıldı

SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği’nde öğrenim gören geleceğin öğretmen adaylarına kariyer farkındalığı yaratmak ve kariyer yolculuklarında ihtiyaç duydukları bilgileri sunmak amacıyla üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sayısal Alanlar Anabilim Dalı’nda görev yapmakta olan Dr. Öğr. Üyesi Osman PALANCI tarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Öğretmen adaylarımızın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Dr. Palancı, KPSS ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) hakkında detaylı ve açıklayıcı bilgilere yer verdi. Öğretmen adaylarımızın kariyer gelişimlerine destek olmak amacı ile davetimizi geri çevirmeyen Dr. Öğr. Üyesi Osman PALANCI hocamıza teşekkür ediyor, “İlham Veren Üniversitemizde” tüm öğrencilerimizin kariyerleriyle ilgili her adımında yanlarında olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyoruz.

Yayın Tarihi: 14/03/2022