Matematik Koçluğu Bilgilendirme Semineri Yapıldı

 

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında öğretmenlerimizin mesleki becerilerini artırmaya yönelik faaliyetler devam etmektedir. Matematik Öğretmenlerimizin Mesleki Becerilerinin Geliştirilmesi: Matematik Koçluğu konulu bilgilendirme semineri yapılmıştır. Zoom programı üzerinden gerçekleştirilen seminere Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Dr. Berna Aygün, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Dr. Demet Baran Bulut ve ilimiz genelinde görev yapan matematik öğretmenlerimiz katılmıştır. 


Programda matematik öğretmenlerimizin hizmet içi eğitimlerinin sağlanması, eğitim altyapılarının iyileştirilmesi, öğretim programlarının zenginleştirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi amacıyla yapılacak çalışmalardan bahsedilmiştir.
Seminer Web 2.0 araçlarına yönelik Matematik Koçluğu uygulama süreci hakkında öğretmenlerimizin bilgilendirilmesi ile tamamlanmıştır. Protokol kapsamında yürütülecek mesleki gelişim uygulaması olan “Matematik Koçluğu”nun ilk adımı bu seminer ile atılmış bulunmaktadır. Uygulamaya gönüllü olan öğretmenlerle başlanacak olup öncelikle Web 2.0 araçlarının tanıtımına yönelik seminer dizisinden sonra 4-6 hafta sürecek olan matematik koçluğuna başlanacaktır.
 
Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında yürütülecek Matematik Koçluğu programına başvurmak isteyen öğretmenlerimiz https://forms.gle/ypNoPNdzF757gLYw8 linki üzerinden başvurularını yapabileceklerdir.

 
Yayın Tarihi: 16/03/2021
Okunma Sayısı: 504