"MEET-UP 2022 MATEMATİK BİRLEŞTİRİR" ETKİNLİĞİNDE YER ALIYORUZ...

Matematik Eğitimi Etkileşim Topluluğunun Ulusal Paylaşım günü (MEET-UP) bu yıl ikinci kez matematik eğitimi ile ilgilenenleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. Etkinlik TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, ODTÜ METU-BİLTEMM, MATHS-UP ve Matematik Gazetesi’nin katkılarıyla 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü TED Üniversitesi Ankara yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Sunumlar ve atölyelerden oluşan etkinliğe, Süleyman Demirel Üniversitesi, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı 3. sınıf öğrencilerinden Aliye Beyza VERGİSİZ, Firuze GÜRBÜZEL ve Tuğba SADAK, öğretim üyesi Dr. Atilla ÖZDEMİR danışmanlığında hazırladıkları GO Oyunu ve Matematiksel Düşünme başlıklı atölye ile katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi elde ettikleri bu anlamlı başarıdan dolayı tebrik ediyor, “İlham Veren Üniversite” mizde öğrenme yolculuklarında her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

Yayın Tarihi: 10/05/2022