SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği Geleneksel Tanışma Toplantısı (2022-2023 Güz Dönemi)

Eğitim-öğretim sürecine 2019-2020 akademik yılı güz döneminde başlayan SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği ilk mezunlarını verecek olmanın heyecanını yaşıyor. Tüm sınıf düzeyinde öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen tanışma toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşı ardından konuşmalar ve sunumlarla devam etti.

Etkinlikte ilk olarak eğitim fakültesi dekanı Prof. Dr. Nihat AYYILDIZ’ın konuşması, ardından anabilim dalı başkanı Doç. Dr. Tunahan TURHAN’ın sunumu, dördüncü sınıf öğrencilerinin proje sunumları ve bilim eğitimcileri topluluğu tanıtım sunusu ile programın dört yıl içerisinde yaptığı pek çok faaliyetten bahsedildi. Ardından tüm öğrencilerimizin tanışma ve sohbet etme fırsatı bulmaları için hazırlanan ikramlarla etkinlik son buldu.

Yayın Tarihi: 26/12/2022