SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği Yeni Öğrencilerini Bekliyor

SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği programı, 2019-2020 akademik yılı güz döneminde ilk öğrencilerini kabul etmiştir. 2019 yılı YKS sonuçlarında 74 devlet üniversitesi arasında en düşük puana göre kendi alanında 31. sırada olan programımız, 2020 YKS tercih sonuçlarına göre 76 devlet üniversitesi arasında 29. sıraya yükselmiş; bununla birlikte yatay geçiş başvurularında da kontenjanının üzerinde bir talep almıştır.

2021 yılı YKS tercih sürecinde İlköğretim Matematik Öğretmenliğini tercih eden veya etmek isteyen tüm öğrencilerimizi "İlham Veren Üniversite"miz de görmekten onur duyacağız. Programımızı tercih eden tüm adayların, güzel anılar, arkadaşlıklar ve tecrübelerle birlikte, kaliteli bir eğitim için doğru bir tercih yaptıklarını belirtir, bu süreçte tüm adaylara başarılar dileriz.

2020-2021 yılında programımızı kazanan öğrencilerimiz için, üst sınıf öğrencilerimizin hazırladığı tanıtım videosundan kısa bir kesite aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Video için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 17/08/2021