Bölümümüz Tarafından Uygulama Öğretmenleriyle Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

31.10.2023 tarihinde bölümümüzün Türkçe Eğtitimi Anabilim Dalı ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim dalında görevlendirilen uygulama öğretmenleriyle bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Faysal Okan ATASOY başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda uygulama öğrencilerini temsilen öğrenciler, uygulama öğretmenleri ve bölümümüzün öğretim elemanları hazır bulundu. Toplantıda 2021 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Tebliğler Dergisi tarafından Öğretmenlik Uygulaması konusuyla yayımlanan yönerge dikkate alındı. Yönergede uygulama öğrencisi, uygulama öğretmeni, uygulama öğretim elemanının görev, yetki ve sorumlukları üzerinde durularak bazı hatırlatmalarda bulunuldu. Uygulama öğrencilerinin ve uygulama öğretmenlerinin karşılaştıkları sorunlara çözümler üretilmeye çalışıldı. Sohbet tadında her paydaşın katılım sağladığı toplantı, tanışma etkinliğiyle son buldu.

Toplantıdan görüntüler:

Yayın Tarihi: 31/10/2023