2020-2021 Akademik Yılı Tanışma Toplantısı

Süleyman Demirel Üniversitesi, Eğitim Fakültesi bünyesinde 2019 yılında açılan ve ilk yılında İlköğretim Matematik Öğretmenlikleri arasında üst sıralarda tercih edilen programımız, 2020 yılında yeni kazanan öğrencileriyle tanışma etkinliğinde bir araya geldi. Yatay geçiş döneminde de yoğun bir şekilde talep yaşanan programımıza yeni katılan öğrenciler ile Ana Bilim Dalı’nın tüm öğretim üyeleri ve ikinci sınıf öğrencilerinin katılımıyla çevrimiçi bir tanışma etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte matematik öğretmeni olmak, program dersleri, öğrenci kulüpleri başta olmak üzere birçok farklı konu üzerinde öğrencilere bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca ikinci sınıf öğrencilerinin kendi organizasyonu ile yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize programla ilgili çevrimiçi bir oryantasyon eğitimi de sağlandı. Büyük SDÜ ailesinin çekirdek ailesi olan programımıza ve üniversitemize tüm öğrencilerimize hoş geldin diyoruz.

“İlham Veren Üniversite”mizde öğrenme yolculuklarında her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

Yayın Tarihi: 16/10/2020