2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü, 2023-2024 akademik yılı mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Tören, öğretim üyelerimiz ve mezun öğrencilerimizin aileleri eşliğinde gerçekleştirildi. İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan mezuniyet törenimiz Ana Bilim Dalı başkanımız Doç. Dr. Tunahan Turhan’ın konuşması ile devam etti. Bölüm birincisi öğrencimizin konuşması ardından bayrak teslimi yapıldı.

Öğrencilerimiz öğretmenlik mesleği yeminlerini ederek temsili mezuniyet belgelerini öğretim üyelerimizden aldılar.

Öğrencilerimiz Atatürk Şehir Stadında gerçekleştirilen kep töreni ile mezuniyet coşkusu ve heyecanını yaşadılar.

Süleyman Demirel Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunları, eğitim hayatlarının bu önemli adımını tamamlamanın gururuyla yeni nesillere ışık tutmaya hazır. Gelecek yaşamlarında öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Yayın Tarihi: 09/07/2024