Dünya Matematik Günü Kutlamaları

Ana Bilim Dalımız İlköğretim Matematik Öğretmenliği Lisans Programı 2. sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Isparta ilinin Aksu ilçesinde yer alan Yakaavşar Şehit Ali Kaya Ortaokulu okul yönetimi koordinatörlüğünde her yıl 14 Mart’ta kutlanan Dünya Matematik Günü Kutlama etkinliklerine katılım sağlamışlardır. 14 Mart 2024 Perşembe günü tüm gün boyunca süren etkinliklerde 5-8. sınıf düzeyindeki öğrencilerle matematiğin günlük yaşamdaki önemine ilişkin söyleşi gerçekleştirilmiş, bahçe oyunları oynanmış ve matematikle ilgili çeşitli etkinlikler yapılmıştır. Toplumun matematiğe ilişkin farkındalığını artırmak için kutlamalara katılan öğrencilerimize ve öğretim üyemize teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 29/03/2024