Kalite Güvencesi Çalışmalarına Katılımı Artırma ve Kalite Kültürünü Yaygınlaştırma Etkinliği

Yükseköğretim öğrencilerinin yükseköğretimde kalite güvencesi çalışmalarına katılımlarını artırmak ve öğrenciler arasında kalite kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü öğretim üyeleri tarafından öğrenci katılım faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Faaliyetlerde İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programına yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize ve 2. Sınıf öğrencilerimize kalite güvencesi süreçlerinden haberdar olmaları ve bu sürece katılımlarını artırmak için bilgilendirme sağlanmıştır.

Yayın Tarihi: 23/12/2021