Matematik Bilim Şenliği Düzenledi

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ilköğretim matematik öğretmenliği programı öğrencileri 08.05.2024 Çarşamba günü Deregümü Ortaokulunda “Eğlenceli Matematik” adlı bilim şenliği etkinliği gerçekleştirilmiştir. Ortaokul öğrencileriyle gerçekleştirilen heyecan verici Matematik Bilim Şenliği, matematiği eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde öğretermeyi hedefleyen şenlikteki her bir etkinlik öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Öğrencilere resfebe ve kutu oyunlarıyla keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunarken, zekâ soruları ve çarpma tablosu yarışmasıyla da becerilerini test etme imkânı sağlandı.

Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilere teşekkür ederiz. Matematik Bilim Şenliği, matematiği eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmek için bir adım daha atmamıza olanak sağladı. Gelecek nesillerin matematiğe olan bakış açısını değiştirmeye ve hayatımızdaki matematiği tanıtmaya devam edeceğiz.

Yayın Tarihi: 09/05/2024