Öğretmenlik Uygulaması Dersi Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı

İlköğretim Matematik Öğretmenliği 4. sınıf öğretmen adaylarının öğretmenlik uygulaması derslerinin sona ermesiyle birlikte, anabilim dalımız öğretim üyelerimizin ve öğretmenlik uygulaması okullarındaki danışman öğretmenlerimizin katılımıyla bir dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

Toplantıda danışman öğretmenlerimiz, öğretmen adaylarımızın öğretmenlik uygulaması süresince okullarda edindikleri bilgi ve becerilerin yanı sıra, sınıf içi yönetim ve öğretim teknikleri konularında kazandıkları pratik deneyimlere dair gözlemlerini paylaştılar. Öğretim üyelerimiz ve danışman öğretmenler, öğretmen adaylarının dönem içindeki performanslarını değerlendirerek geri bildirimlerde bulundular.
Toplantının sonunda, öğretim üyeleri ve öğretmenler arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda, öğretmenlik uygulaması sürecinin daha verimli hale getirilmesi için öneriler sunuldu. Öğretmen adaylarının mesleki gelişimlerini desteklemek ve öğretmenlik uygulaması sürecini daha verimli hale getirmek için yapılan bu toplantının gelecek dönemlerde de devam ettirilmesi konusunda paylaşımlarda bulunuldu. Öğretmenlik uygulaması sürecinde öğretmen adaylarımızı destekleyen ve onlara yardımcı olan öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.

 

 

Yayın Tarihi: 30/05/2024
Okunma Sayısı: 65