SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2022-2023 Akademik Yılında Yeni Öğrencilerini Bekliyor

SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği programı, 2019-2020 akademik yılı güz döneminde ilk öğrencilerini kabul etmiş ve açıldığı dönemden bu yana öğrenciler tarafından büyük ilgi görmüştür.  2019 yılından sonra elde edilen YKS yerleştirme sonuçları ve yatay geçiş başvurularındaki sonuçlar programımıza olan ilgiyi ortaya koymaktadır. SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği  2019, 2020 ve 2021 yılları YKS sonuçlarında en düşük puana göre öğrenci sıralamasında ilk 30 üniversite arasındadır. YKS 2021 yılı sonuçlarında da başarı sıralamasını bir önceki  yıla göre arttırarak, en  yüksek puan sıralamasında 76 program arasında 9. sıraya yerleşmiştir.

2022 yılı YKS tercih sürecinde İlköğretim Matematik Öğretmenliğini tercih etmek isteyen tüm öğrencilerimizi "İlham Veren Üniversite"miz de görmekten onur duyacağız. SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliğini tercih edecek tüm adayların, güzel anılar, arkadaşlıklar ve tecrübelerle birlikte, kaliteli bir eğitim için doğru bir tercih yapacaklarını belirtir, bu süreçte herkese başarılar dileriz.

Üniversitemiz, Eğitim Fakültemiz ve Programımızla İlgili Tanıtım Videolarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Süleyman Demirel Üniversitesini yakından tanımak için tıklayınız.

SDÜ Eğitim Fakültesi tanıtım filmi için tıklayınız.

SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği tanıtım videosu (2022 yılı) için tıklayınız.

SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği tanıtım videosu (2021 yılı) için tıklayınız.

SDÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği Öğrencileri tarafından hazırlanan tanıtım videosu (2021 yılı)  için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 19/07/2022