Süleyman Demirel Üniversitesi ve Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Birliği Kapsamında Fen Bilimleri-Matematik Çalıştayı Düzenlendi

09.06.2022 Perşembe günü Fen Bilgisi ve İlköğretim Matematik Öğretmenlerimizle sahadaki tecrübeleri üzerinden yaptıkları değerlendirmeler eşliğinde Lisans Programlarımızı gözden geçirdiğimiz bir çalıştay gerçekleştirerek yapılabilecek iyileştirmelere ışık tutacak önemli dönütler aldık. Süleyman Demirel Üniversitesi ile Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle gerçekleştirilen çalıştaya büyük katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ve ARGE Birimi'nin kıymetli yöneticileri ile çalışanlarına, değerli öğretmenlerimize ve sayın akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 10/06/2022