2020-2021 Güz Dönemi Güncel Webinar Listesi

Bölümümüzce "Creative and Interactive EFL Activities : Practices with Drama and Technology (İngilizce Öğretiminde Yaratıcı ve Etkileşimli Aktiviteler: Drama ve Teknoloji Pratikleri)" konulu bir webinar düzenlenmektedir. Etkinlik, 23 Kasım Pazartesi günü saat 10.00'da Zoom Uygulaması ve SDÜ Bilim TV Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.

Zoom ID:  936 966 9942

Şifre: sduelt

23 Kasım 2020

"Dünya İngilizceleri ve Kültür" konusunda farklı bakış açılarını değerlendirmek üzere 9 Aralık Çarşamba günü saat 20:00'da Zoom platformu üzerinden soru-cevap oturumu düzenlenecektir.

LinaSoruCevap

Bölümümüz tarafından "Yabancı Dil Öğrenme Sürecinde Sınav Kaygısına Kuramsal Bir Bakış" başlıklı bir webinar düzenlenmektedir. Etkinlik, 11 Aralık Cuma günü saat 20.00'da Zoom Uygulaması ve SDÜ Bilim TV Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.

11Aralıkwebinar

Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi 1 dersi kapsamında misafir öğretim üyesi Dr. Galip KARTAL'ın 23 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 10:00'da  yapılacak olan 'Please, Bring Not Only Material But Also Fun: Materials and Young Learners' başlıklı webinarına tüm öğrencilerimiz davetlidir.

ÇocuklaraYabancoDilÖğretimi1

Sözlü İletişim Becerileri I dersi kapsamında misafir öğretim üyesi Doç. Dr. Ali KARAKAŞ'ın 24 Aralık 2020 Perşembe günü saat 11:00'da  yapılacak olan 'Whose English Are We Speaking? : Classroom Practices vs Real-World Englishes ' başlıklı webinarına tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Yayın Tarihi: 23/11/2020