2021-2022 Bahar Dönemi Genel Kültür Seçmeli (GKD) ve Meslek Bilgisi Seçmeli (MBD) Dersler Hakkında!!!

Değerli Öğretmen Adaylarımız,

Fakültemiz Lisans Programlarında 2021-2022 bahar yarıyılında açılan Genel Kültür Seçmeli (GKD 2 ve 3 sınıf) ve Meslek Bilgisi Seçmeli (MBD 2, 3 ve 4. sınıf) dersleri aşağıdaki linkte belirtilmiştir.

Ekle sil döneminde aşağıda linkte belirtilen dersler harici ders seçen öğrencilerimiz açılan derslerle seçtikleri dersleri değiştirmek zorundadırlar.

Genel Kültür  Seçmeli (GKD) Dersi için 2. sınıf ve 3. sınıflar daha önce almadıkları 1 ders seçebilecekler, Meslek Bilgisi Seçmeli (MBD)  Ders için ise 2, 3 ve 4 sınıflar daha önce almadıkları 1 ders seçebileceklerdir.

NOT : Ekle Sil Döneminde listedeki dersler haricinde başka ders seçen öğrenciler açılan aşağıda linkde bulunan listedeki derslerle değiştirmeleri gerekmektedir.

AÇILAN GKD VE MBD DERSLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 02/03/2022