Genel Kültür Seçmeli (GKD) ve Meslek Bilgisi Seçmeli (MBD) Derslerle İlgili Duyuru!

Fakültemiz Lisans Programlarında 2022-2023 güz yarıyılında açılan Genel Kültür Seçmeli (GKD 2 ve 3 sınıf) ve Meslek Bilgisi Seçmeli (MBD 2, 3 ve 4. sınıf) dersleri aşağıda linkte belirtilmiştir.

Ekle sil döneminde aşağıda linkte belirtilen dersler harici ders seçen öğrencilerimiz açılan derslerle seçtikleri dersleri değiştirmek zorundadırlar. Genel Kültür  Seçmeli (GKD) Dersini 2. sınıf ve 3. Sınıflar daha önce almadıkları 1 ders seçebilecekler, Meslek Bilgisi Seçmeli (MBD)  Ders için ise 2,3 ve 4 sınıflar daha önce almadıkları 1 ders seçebileceklerdir.

Not : Ekle Sil Döneminde listedeki dersler haricinde başka ders seçen öğrenciler açılan aşağıda linkde bulunan listedeki derslerle değiştirmeleri gerekmektedir. Değiştirme İşlemini 20 Eylül Salı günü saat 23:59'a kadar yapılması önem arz etmektedir. (22 Eylül Perşembe günü ders işlenecek olması ve Şb düzenlenmesi sebebi ile)

GKD ve MBD Derslerinin Nasıl Seçileği ile ilgili Görseller için TIKLAYINIZ.

Açılan GKD ve MBD Dersleri İçin TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 16/09/2022