TÜBİTAK 2237-A PROJESİ EĞİTMENLİĞİ (Dr. Öğr. Üyesi Nihan ERDEMİR)

TÜBİTAK 2237-A kapsamında  Etkinlik Yürütücüsü ve Düzenleme Kurulu Başkanlığını Dr. Öğretim Üyesi Fatih GÜNGÖR'ün  yaptığı TÜBİTAK tarafından desteklenerek eğitim bilimleri temel alanındaki lisansüstü öğrencilere yönelik düzenlenen “Eğitim Bilimleri Alanındaki Lisansüstü Öğrencilere İngilizce Bilimsel Makale Yazım ve Yayımlama Kursu” adlı kursun TÜBİTAK tarafından doğrudan desteklenerek 2-4 Nisan 2021 (3 gün) tarihlerinde birbirinden değerli 16 öğretim üyesi tarafından çevrimiçi gerçekleşmesine karar verilmiştir. Son başvuru tarihi 14 Mart 2021 olarak belirlenmiştir.

İngiliz Dili Eğitimi Anabilim dalımızdan değerli akademisyenimiz Dr. Öğr. Üyesi Nihan ERDEMİR'in uzman eğitmen olarak yer aldığı bu proje için kendisini İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı olarak tebrik ederiz!

İlgili sayfalardan proje ekibini, etkinlik programını ve başvuru şartlarını inceleyerek ilgili web sitesinden başvuru yapabilirsiniz. Hepinize verimli bir eğitim diliyoruz.

Yayın Tarihi: 05/02/2021