2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezunlarımızın Mezuniyet Heyecanı

Ailelerin, öğrencilerimizin ve değerli hocalarımızın geniş katılımıyla Fakültemiz ve Üniversitemizde büyük bir coşkuyla kutlanan mezuniyet törenimizde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programı'mızın bilim neferlerini görevlerini yapmak üzere geleceğe uğurladık.

Matematik ve Fen Bilimleri eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil TURGUT'ın açılış konuşmasını yaptığı tören, dereceye giren mezunlarımızın konuşmalarıyla ve ödüllerinin takdim edilmesiyle devam etti.

Mezun olan öğrencilerimiz bağımsızlığımızın sembolü olan Bayrağımızı, 3. sınıf öğretmen adayımıza teslim ederek yeminlerini etmişlerdir.

Tören, ABD öğretim üyelerinin mezunlara temsili diplomalarının verilmesiyle sona ermiştir.

Törenin hazırlanmasında büyük emeği geçen Dr. Öğretim Üyesi Merve ŞENTÜRK'e ve mezunlarımıza teşekkür eder, tüm mezunlarımızı tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Yayın Tarihi: 22/06/2023