Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Kariyer Günü Gerçekleştirildi

Bölümümüz Fen Bilgisi eğitimi ABD ve İlköğretim Matematik Eğitimi ABD 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen kariyer gününde TED Isparta Koleji kurucu temsilcisi Sayın Şule YURCU, TED Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü Sayın Münire YILDIZ, TED Koleji Anaokulu ve İlkokulu Müdürü Sayın Hüseyin Avni ŞATAF ve TED Koleji Anaokulu ve İlkokulu Müdür Yardımcısı Sayın H. Yücel VEZİROĞLU ile bir araya geldiler. Özel okulların öğretmen tercihlerini belirleyen yeterlilikler, beceriler ve nitelikler ile mülakat süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgilendirmenin yapıldığı program bir öğretmen adayıyla gerçekleştirilen örnek bir mülakattan sonra öğrenciler ile karşılıklı soru cevaplarla tamamlandı.

Yayın Tarihi: 25/05/2022