Okul Deneyimi Dersi Fen Bilgisi Öğretmeni Nazlı Aktün ile Beraber İşlendi

Ders esnasında öğretimin faydalılığını arttırmak ve alanında uzman farklı hocalardan ilgili konunun öğrenilmesi amacı ile  02.12.2020 16:35’te başlayan Okul Deneyimi dersi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir devlet okulunda fen bilimleri öğretmeni olarak görev yapan Nazlı Aktün ile Doç. Dr. S. Levent ZORLUOĞLU danışmanlığındaki ders adobe connect üzerinden beraber işlenmiştir. Fen bilgisi öğretmeni Nazlı Aktün derste uzaktan eğitim sürecinde öğretim deneyimlerine yönelik sunum yaparak öğrencilerin sorularını cevaplamıştır.

Fen bilimleri öğretmeni Nazlı Aktün’ün derse katılarak öğrencilerimize yönelik sunum yaptığı Adobe Connect’te kayıt altına alınmıştır. Derse ait görsel aşağıda verilmiştir.

Yayın Tarihi: 03/12/2020