Astronomi Dersi Prof. Dr. Yavuz UNAT ile Beraber İşlendi!

Astronomi dersinin faydalılığını arttırmak ve alanında uzman farklı hocalardan ilgili konunun öğrenilmesi amacı ile 14.12.2020 11:00’da başlayan Astronomi dersi kapsamında Astronomi tarihi çalışmalarıyla alandaki en önemli isim olan ve bilim tarihi ile bilim felsefesi uzmanı sayın Prof. Dr. Yavuz UNAT davet edilmiştir. Ders Zoom platformu üzerinden Arş. Gör. Dr. Merve TAŞCAN ile birlikte işlenmiştir. Kastamonu Üniversitesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi olan sayın UNAT, derste öğretmen adayları için astronominin ilk ortaya çıktığı tarihten itibaren günümüze astronomi tarihini anlatmış ve öğrencilerimiz ile fikir alışverişinde bulunmuştur.

Prof. Dr. Yavuz UNAT’ın derse katılarak öğrencilerimize yönelik sunum yaptığı Zoom programı ile kayıt altına alınmıştır. Ayrıca bu duruma yönelik ekran görüntüsü ekte verilmiştir.

Yayın Tarihi: 14/12/2020