Bütünleme Sınavları İle İlgili Detaylar

Değerli Öğrencilerimiz,

1) 3 Şubat 2022’de yapılan bütünleme sınavlarının sonuçları geçerlidir. Bu tarihte yapılan bütünleme sınavlarına giremeyen öğrenciler ilan edilen tarihlerde yapılacak olan sınavlara girebilirler.

2) Ortak zorunlu ve seçmeli dersler (YÖK Dersleri, UOS Dersleri, Fakülte Ortak Seçmeli Dersler) daha önce ilan edildiği tarih ve şekilde gerçekleştirilecektir.

3) Daha önce bütünleme başvurusu yapan öğrenciler ya da bütünleme başvurusu yapmayıp, şuan yapmak isteyen öğrenciler 20 Şubat 2022 tarihine kadar bütünleme talebinde bulunabilir ya da taleplerini geri çekebilirler.

4) 21-26 Şubat 2022 tarihleri arasında Covid pozitif olan öğrenciler için birimlerin ilan edeceği tarihlerde ek sınav hakkı verilecektir.

Duyuruya ulaşmak için TIKLAYINIZ!

Yayın Tarihi: 08/02/2022