FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ABD TARAFINDAN BAĞIMLILIK VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONULU EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fen Bilgisi Eğitimi ABD tarafından tüm Eğitim Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Eğitimde, öğretmen adaylarına yönelik bağımlılık, bağımlılık türleri, bağımlılıkla mücadele ve mücadele sürecinde yapılması gerekenler ile ilgili olarak bilgilendirme yapılmış ve öğretmen adaylarının soruları cevaplandırılmıştır. Verdikleri eğitim için Isparta Yeşilay Eğitim Birimi Başkanı ve Psikolojik Danışman Sayın Vildan ÇETİN'e, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polis Memuru Sayın Engin ÇAĞLAR'a, Yeşilay Danışma Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Sayın Betül BÜBER'e ve etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen Doç. Dr. Sayın Deniz TÜRKÖZ ALTUĞ'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yayın Tarihi: 26/04/2022