Fen Öğretimi Laboratuvar Uygulamaları 1 Dersi Dr. Öğr. Üyesi Emine KAÇMAZOĞLU ile Birlikte işlendi!

07.12.2020 08:40’da başlayan Fen Öğretimi Laboratuvar Uygulamaları 1 dersim kapsamında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi ABD öğretim üyesi olan ve uzun yıllar Fen Öğretimi Laboratuvar derslerini yürüten sayın Dr. Öğretim Üyesi Emine KAÇMAZOĞLU’nu dersi beraber işlemek adına davet ettim ve dersi Adobe Connect üzerinden beraber işledik. Dr. Öğretim Üyesi Emine KAÇMAZOĞLU derste “Fen Öğretiminde Bilimsel Süreç Becerilerinin Önemi” ile ilgili sunum ve bununla bağlantılı etkinlikler yaparak öğrencilerin sorularını cevaplamış ve öğrencileri bilgilendirmiştir. Derse ilişkin görsel aşağıda verilmiştir. Sayın Dr. Öğretim Üyesi Emine KAÇMAZOĞLU'na katılımları ve destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yayın Tarihi: 07/12/2020