Kimya 1 Dersi Dr. Öğr. Üyesi Tamer Yıldırım ile Beraber İşlendi

25.11.2020 tarihli Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Eğitim Öğretim İzleme ve Yönlendirme Komisyonu’nun yazısında yapacağımız dersler için uzman çağrılarak dersi uzmanla birlikte işlememiz belirtilmiştir. Ders esnasında öğretimin faydalılığını arttırmak ve alanında uzman farklı hocalardan ilgili konunun öğrenilmesi amacı ile 02.12.2020 tarihli Kimya 1 dersi kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Dr. Öğr. Üyesi olarak görev yapan Tamer Yıldırım, Ana Bilim Dalı başkanımız Sayın Doç. Dr. S. Levent ZORLUOĞLU tarafından davet edilmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Tamer Yıldırım Modern Atom Teorisi ve Orbitaller konusunu yönelik sunum yapmış, öğrencilere soru sormuş ve öğrencilerin sorularını cevaplamıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Tamer Yıldırım derse katılarak öğrencilerimize yönelik sunum yaptığı Adobe Connect’te kayıt altına alınmıştır. Ayrıca bu duruma yönelik ekran görüntüsü aşağıda verilmiştir.

Yayın Tarihi: 03/12/2020