Okul Deneyimi Dersi Fen Bilgisi Öğretmeni Sinem Berber İle Beraber İşlendi!

Okul Deneyimi ders esnasında öğretimin faydalılığını arttırmak ve alanında uzman farklı hocalardan ilgili konunun öğrenilmesi amacı ile 07.12.2020 19:00’da başlayan Dr. Arş. Gör. Merve TAŞCAN danışmanlığındaki Okul Deneyimi dersi kapsamında deneyimli Fen Bilgisi Öğretmeni olan ve öğretmenlik mesleği süresince görev yaptığı okullara proje ve bilimsel anlamda katkı sunan sayın Sinem BERBER davet edilmiştir. Ders Adobe Connect üzerinden  Sinem BERBER ile beraber işlenmiştir. Hala fen eğitimi alanında doktora çalışmalarını sürdüren BERBER, derste öğretmen adayları için okullarda öğretmenlerin yaptıkları iş ve işlemler, fen eğitiminin durumu ile ilgili öğrencilerimizle bilgi paylaşımında bulunmuştur. Kendisine katkıları için teşekkürlerimiz sunarız.

Sinem BERBER’in derse katılarak öğrencilerimize yönelik sunum yaptığı Adobe Connect ile kayıt altına alınmıştır. Bu duruma yönelik ekran görüntüsü aşağıda verilmiştir.

Yayın Tarihi: 07/12/2020