Özel Eğitim Dersi Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Çapraz ile Birlikte İşlendi

25.11.2020 tarihli Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Eğitim Öğretim İzleme ve Yönlendirme Komisyonu’nun yazısında yapacağımız dersler için uzman çağrılarak dersi uzmanla birlikte işlememiz belirtilmiştir. Ders esnasında öğretimin faydalılığını arttırmak ve alanında uzman farklı hocalardan ilgili konunun öğrenilmesi amacı ile  25.11.2020 15:50’de başlayan ve doç. dr. S. Levent ZORLUOĞLU tarafından verilen Özel Eğitim dersi kapsamında Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Fakültesinde görevli ve Zihinsel Engelliler Fen Eğitimi üzerine çalışmaları olan Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Çapraz davet edilmiş ve dersin öğretim üyesi ile beraber işlenmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Çapraz derste Zihinsel Yetersizliği Olan Öğrenciler ve Fen Eğitimi Konu başlığı ile sunum yaparak öğrencilerin sorularını cevaplamış ve öğrencileri bilgilendirmiştir.

Yayın Tarihi: 27/11/2020