2019-2020 PEDAGOJİK FORMASYON DERS PROGRAMI, ŞUBE LİSTELERİ VE DUYURUSU

Fakültemiz bünyesinde yürütülmekte olan 2019-2020 1. Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının 1. Dönem dersleri 03.02.2020 Pazartesi günü saat 08:30'da  başlayacak olup, dersler haftanın Pazartesi günü yapılacak şekilde planlanmıştır.

Haftalık Ders Programı için tıklayınız.

Şube Listesi için tıklayınız.

**** Ders Tekrarı Yapan (Önceki Dönemden Başarısız Dersi Olan) Öğrencilerin Şubeleri Önümüzdeki Günlerde Web sayfamızdan duyurulacaktır. 

Ders Muafiyeti:

***2019-2020 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Programına kayıt yaptıran öğrenciler ders muafiyet başvurularını, 03.02.2020-07.02.2020 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi Dekanlığına yapmaları gerekmektedir. Daha sonra yapılan başvurular işleme alınmayacaktır.

***Muaf olunan dersler için öğrenim ücretinde indirim ve ücret iadesi yapılmayacaktır. Özel öğretim kurumlarında ya da MEB'e bağlı okullarda bir öğretim yılından az olmamak kaydıyla öğretmenlik yaptığını belgeleyenler, Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf tutulabilir.

***Ayrıca, pedagojik formasyon derslerinin alındığı dönemde MEB'e bağlı okullarda ücretli öğretmenlik, özel öğretim kurumlarında sözleşmeli öğretmenlik veya Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olarak Kur'an Kursu Öğreticiliği yapmakta olanlar, Pedagojik Formasyon Biriminden temin edebilecekleri TAAHHÜTNAMEYİ imzalamak şartı ile muaf sayılabileceklerdir. Taahhütnameyi imzalayan Öğretmen Adayları İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden alınan Onaylı Özel Öğretim Kurumları Hizmet Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü güncel tarihlilerini, Kur'an Kursu Öğreticileri Müftülüklerden alacakları ilgili belgeleri getirmek zorundadırlar. Belgeleri getirmeyen Öğretmen Adayları Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf sayılmayacaktır.

 

Ders muafiyet dilekçe örneği için tıklayınız.

Akademik Takvim İçin tıklayınız.

Yayın Tarihi: 30/01/2020
Okunma Sayısı: 8017