11 Aralık 2018 Salı

Yabancı Diller Eğitimi Bölümü

MİSYON

Öğrencilerini öğretmenlik mesleğinin gerektirdiği en yeni bilgi ve beceriler ile donatarak mezun etmeyi amaçlayan Yabancı Diller Eğitimi Bölümü'nün misyonu; yaşam boyu öğrenen ve gerek profesyonel ve gerekse kişisel anlamda kendini geliştiren meslek elemanları ve bireyler yetiştirmektir.

VİZYON

Vizyonumuz daima ileriye bakan, geleceği bugünden öngörebilen, meslek yaşamlarında sadece bir görevi yerine getirmenin ötesinde topluma ve gelecek nesillere örnek oluşturduklarının bilincinde olan öğretmenler yetiştirmektir.

İŞ TANITIMI

İngilizce Öğretmenliği lisans programı mezunlarımız "İngilizce Öğretmeni" unvanı almakta ve ağırlıklı olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı veya özel ilk ve ortaöğretim kurumlarında İngilizce Öğretmeni olarak istihdam edilmektedir. Ayrıca mezunlar kendi tercihleri doğrultusunda öğrenim süreleri boyunca edindikleri dil becerilerini kullanabilecekleri farklı sektörlerde de çalışma imkanı bulabilmektedir.

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ DERS PROGRAMI (1. SINIFLAR İÇİN)

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ DERS PROGRAMI (2-3-4. SINIFLAR İÇİN)

YÖNETİM

Doç. Dr. Nazlı BAYKAL