Fakültemiz Öğrencilerinin TÜBİTAK Başarıları.

2021-22 Eğitim Öğretim Yılında Eğitim Fakültesi olarak toplam 8 lisans öğrencimizin projesi TUBITAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Desteklenen projelerimiz tabloda belirtilmiştir. Projeleri desteklenmeye hak kazanan tüm öğrencilerimizi ve akademik danışmanlıklarını yapacak olan akademisyenlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Ayrıca TUBITAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı’na başvurmayı düşünen öğrencilerimiz için 2022-1. Dönem başvuruları 20 Mayıs 2022 itibariyle açılmıştır. Başvurular 20 Haziran 2022 (17:30) tarihine kadar devam edecektir. Bu konuda detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerimiz, TUBITAK’ın resmi sitesini veya https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2209-a-universite-ogrencileri-arastirma-projeleri-destekleme-programi adresini ziyaret edebilirler.

Yayın Tarihi: 01/06/2022