LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR!!

(FORMASYON ÖĞRENCİLERİMİZ HARİÇ)

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 12 Mart tarihinde gerçekleştirilen 'koronavirüs' toplantısı sonucunda üniversiteler, 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edilmiştir.

Söz konusu tatil kapsamında iletişim kaynaklarının (Üniversitemiz ile Fakültemiz web sayfalarının ayrıca Üniversitemiz sosyal medya hesaplarının ve öğrencilerimizin şahsi cep telefonlarının) etkin olarak kullanılması önem arz etmektedir.

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından siz öğrencilerimizin mail adresleri ile ilgili olarak 18.03.2020 tarihinde bir mesaj atılmıştır.

Söz konusu mesaj ulaşmayan öğrencilerimizin güncel telefon numaralarını (okul numarası, isim soy isimlerini içeren maili) egitimf@sdu.edu.tr adresine bildirmeleri halinde obs sisteminde gerekli güncelleme yapılacaktır.

Değerli öğrencilerimize duyurulur.

Yayın Tarihi: 19/03/2020