Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Sonuçları 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Fakültemiz lisans programlarına Merkezi Yerleştirme Puanı (EK MADDE 1) ile yapılan yatay geçiş değerlendirme sonuçları için aşağıdaki bağlantıları tıklayınız. Yatay geçişi uygun görülen öğrencilerin 03-15 Eylül 2020 tarihleri arasında şahsen başvurularda, başvuru yapılan Fakülte/YO/MYO veya https://obs.sdu.edu.tr adresinden online yapılacaktır. Posta yolu ile kayıt yapılmayacaktır.

2020-2021 Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı Yatay Geçiş Sonuçları :

1-Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü
a-İlköğretim Matematik Öğretmenliği için Tıklayınız.
b-Fen Bilgisi Öğretmenliği için Tıklayınız.
2-Yabancı Diller Eğitimi Bölümü
a-İngilizce Öğretmenliği için Tıklayınız.
b-Arapça Öğretmenliği için Tıklayınız.
3-Temel Eğitim Bölümü
Sınıf Öğretmenliği için Tıklayınız.
4-Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü
a-Sosyal Bilgiler Öğretmenliği için Tıklayınız.
b-Türkçe Öğretmenliği için Tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihleri : 03-15 Eylül 2020

Kayıt Adresi : SDÜ Doğu Yerleşkesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

Başvuru evraklarına ilave olarak,

1. 2 adet fotoğraf.

2. 28 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

3. II.Öğretim Programlarına geçiş yapan öğrencilerden öğrenim ücretinin yatırıldığını (Üniversitemize) gösteren banka dekontu. (Kayıt esnasında öğrenci numarası alındıktan sonra yatırılacaktır.)

4. Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (Öğrencinin dosyası istenirken ilgili Üniversiteye iade edilecektir.)

5. Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Fakülte ve Yüksekokul vb.) taşınıra kayıtlı materyaller (kitap, cihaz vb. materyal)

6. Transkript ve Ders içeriği.(Ders muafiyet talebi olan öğrencilerden istenecek)

7. Varsa zorunlu hazırlık sınıfı/ bilimsel hazırlık sınıfı, başarı belgesi/muafiyet belgesi.

NOT : Kesin Kayıt için şahsen başvurularda başvuru yapılan Fakülte/YO/MYO veya https://obs.sdu.edu.tr adresinden online yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 02/09/2020