Pedagojik Formasyon Öğrencilerimiz İçin Ara Sınav Mazeret Sınavları Hakkında

2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı itibariyle Fakültemiz bünyesinde yürütülmekte olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının ara sınav mazeret sınavları 27 Mayıs-4 Haziran 2020 tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır.

Öğrencilerimizin herhangi bir başvuru yapmalarına gerek yoktur.

Ders öğretim elemanının sınava girmeyen, ödevini teslim etmeyen öğrenciye -2 (Girmedi) vermeleri yeterlidir.

27 Mayıs-4 Haziran 2020 tarihleri arasında Öğretim elemanlarının Uzaktan Öğretim Sınav Takip Modülü üzerinden sınav türü Arasınav Mazeret Sınavı seçeneğini seçerek arasınav yerine kabul edecekleri ödev ya da sınav sorularını yüklemeleri gerekmektedir. Sistem bu tarihler arasında sınava giremeyen öğrenciler için öğretim elemanının belirlediği süreler içerisinde otomatik olarak açılacaktır.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı

Yayın Tarihi: 08/05/2020