Yerel Basında Topluma Hizmet Uygulamaları

Yerel Basında Topluma Hizmet Uygulamaları Rüzgarı

Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Seraceddin Levent ZORLUOĞLU’nun koordinatörlüğünde Doç. Dr. Seraceddin Levent ZORLUOĞLU ile Doç. Dr. Burcu DURMAZ’ın Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamındaki danışmanlıklarında fen bilgisi öğretmenliği lisans programı 2. sınıf öğrencileri olan Rüveyda ZENGİN, Fatma Nur KAYHAN, Gülay AKIŞ, Sude TULİLAK ile ilköğretim matematik öğretmenliği lisans programı 2. sınıf öğrencileri Vesile EREN, Ayşe ÇELİK, Dilnur TÜRKYILMAZ ve Ayşegül TURAN Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri için bilim şenliği düzenlemişlerdir. Düzenlenen bilim şenliği kapsamında yapılan fen ve matematik etkinliklerine yerel basın yoğun ilgi göstermiştir. Süleyman Demirel Üniversitesi’nin önemsediği alanlardan biri olan toplumsal katkıyı sağlamak üzere ilgili öğretmen adayları, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda öğrenim gören öğrenciler için gelecek dönemde yapmayı planladıkları bilim şenlikleri için mentörlük yapmışlardır. Böylece mentörlük yapılan ilkokul öğrencileri, öğretmen adaylarının ve öğretim üyelerinin önderliğinde bilim şenliğini gerçekleştirmişlerdir.

Konuya ilişkin videoya ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 01/06/2023