2019-2020 2. DÖNEM PEDAGOJİK FORMASYON DERS PROGRAMI, ŞUBE LİSTELERİ VE DUYURUSU

2019-2020 Pedagojik Formasyon Eğitiminin 2. dönem dersleri Pazartesi günleri uzaktan eğitim yolu ile saat 13:30 ile 20:20 arası yapılacaktır.

NOT: Pedagojik Formasyon 2. Dönem FRM-102 kodlu Özel Öğretim Yöntemleri, FRM-104 Kodlu Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme, derslerinin teorik ve uygulamalı kısımlarının, FRM-106 kodlu Öğretmenlik Uygulaması dersinin teorik kısmının uzaktan eğitim yoluyla yapılması planlanmıştır.

Özel Öğretim Yöntemleri ve Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme Derslerinin Şube Öğrenci Listeleri için Tıklayınız.

Şubeye göre Haftalık Ders Programı için Tıklayınız.

Akademik Takvim için Tıklayınız.

DERS TEKRAR ÖĞRENCİLERİ : 2019-2020 2. Döneminde Pedagojik Formasyon Ders Tekrarı İçin Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Şube Listeleri aşağıdaki linkte belirlenmiştir. (Daha Önceki Dönemlerde Başarısız olduğu Dersler)

***DERS TEKRAR ÖĞRENCİ VE ŞUBE LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

NOT: Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda yapılacak Öğretmenlik Uygulaması (staj) dersi için önümüzdeki günlerde web sayfamızda okul listeleri ve öğrenci listelerinin duyurusu yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 28/08/2020