2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARININ İLANI

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI AŞAĞIDA LİSTELENMİŞTİR :

MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ :

İlköğretim Matematik Öğretmenliği İçin Tıklayınız.

Fen Bilgisi Öğretmenliği İçin Tıklayınız.

TÜRKÇE VE SOSYAL BİLGİLER EĞİTİM BÖLÜMÜ :

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği İçin Tıklayınız.

Türkçe Öğretmenliği İçin Tıklayınız.

TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ :

Sınıf Öğretmenliği İçin Tıklayınız.

YABANCI DİLLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ :

İngilizce Öğretmenliği İçin Tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihleri : 02-15 Eylül 2021

Kayıt Yeri:  https://sis.sdu.edu.tr/oibs/hoa_app adresinden online yapılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

Başvuru evraklarına ilave olarak,

1. 2 adet fotoğraf.

2. 28 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

3. II.Öğretim Programlarına geçiş yapan öğrencilerden öğrenim ücretinin yatırıldığını (Üniversitemize) gösteren banka dekontu. (Kayıt esnasında öğrenci numarası alındıktan sonra yatırılacaktır.)

4. Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (Öğrencinin dosyası istenirken ilgili Üniversiteye iade edilecektir.)

5. Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Fakülte ve Yüksekokul vb.) taşınıra kayıtlı materyaller (kitap, cihaz vb. materyal)

6. Transkript ve Ders İçeriği. (Ders muafiyet talebi olan öğrencilerden istenecektir.)

7. Varsa zorunlu hazırlık sınıfı/ bilimsel hazırlık sınıfı, başarı belgesi/muafiyet belgesi.

Yayın Tarihi: 01/09/2021