2022-2023 Bahar Yarıyılı Açılan (GKD) Genel Kültür Seçmeli ve (MBD) Meslek Bilgisi Seçmeli Derslerle İlgili Duyuru!

Fakültemiz Lisans Programlarında 2022-2023 bahar yarıyılında açılan Genel Kültür Seçmeli (GKD 2 ve 3 sınıf) ve Meslek Bilgisi Seçmeli (MBD 2, 3 ve 4. sınıf) dersleri aşağıda linkte belirtilmiştir.

Ekle sil döneminde aşağıda linkte belirtilen dersler harici ders seçen öğrencilerimiz açılan derslerle seçtikleri dersleri değiştirmek zorundadırlar. Genel Kültür  Seçmeli (GKD) Dersini 2. sınıf ve 3. Sınıflar daha önce almadıkları 1 ders seçebilecekler, Meslek Bilgisi Seçmeli (MBD)  Ders için ise 2,3 ve 4 sınıflar daha önce almadıkları 1 ders seçebileceklerdir. Öğrencilerimiz Ders kesinleştirme işlemini tamamladılar ise Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerini telefonla arayarak yada gelerek ders değiştirme işlemini tamamlayabilirler.

Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Telefon Numaraları : 0246 211 3894-0246 211 3876

Not 1 : Ekle Sil Döneminde listedeki dersler haricinde başka ders seçen öğrenciler açılan aşağıda linkde bulunan listedeki derslerle değiştirmeleri gerekmektedir.

Not 2 : MBD Seçmeli Dersi Seçecek SINIF ÖĞRETMENLİĞİ Öğrencilerinin Dikkat Etmesi Gereken Önemli Bilgiler için TIKLAYINIZ.

GKD ve MBD Derslerinin Nasıl Seçileği ile ilgili Görseller için TIKLAYINIZ.

Açılan GKD ve MBD Dersleri İçin TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 16/02/2023