Bu haftanın 1. Mavi Perşembe Etkinliği

Eğitim Fakültesi Mavi Perşembe Buluşmalarının bu haftaki ilk etkinliği olarak konuğumuz, TÜBİM Kurulu Üyesi Doç. Dr. Levent Eraslan Kriminal İletişim (Uyuşturucu Arzı Örneği) konusunda paylaşımlarda bulunmak üzere Eğitim Fakültesi öğrenci ve öğretim kadrosu ile buluşacaktır.

21 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’da  Eğitim Fakültesi Hafız Demiralay Salonu’nda  gerçekleşecek etkinliğe tüm öğrencilerimiz ve akademik personelimiz davetlidir.

Konuğumuz Hakkında Kısa Bilgi:

2012 yılında Doçentlik unvanını alan Levent Eraslan, 2017 yılında profesörlük kadrosunu hak etmiştir. Eraslan’ın toplumsal yaşamın farklı ve özel alanlarına dönük teorik ve uygulamalı araştırmaları bulunmaktadır. Birçok alanda uluslararası akademik çalışmaları olan Eraslan, çeşitli STK’larda görev almış ve Afet Çocukları Eğitim ve Dayanışma Derneği (AÇED) başkan vekilidir. Çocuk Vakfı danışma üyesi olan Eraslan, Emniyet Genel Müdürlüğü-Narkotik Suçlar ile Mücadele Daire Başkanlığı-TÜBİM (Türkiye Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi) Bilim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. TRT Radyo 1’de Sivil Toplumun Gücü adlı programın akademik danışmanlık ve moderatörlüğünü de yürüten Eraslan, hali hazırda TRT Radyo Haber “Yurttan Dünyadan” programında “Sosyal Medyayı Anlamak” adlı bölümde ve TRT Radyo 1 Yaşamın Renkleri adlı programlarda sürekli konuktur. Ayrıca TRT,  Ahbaber, TVnet ve Kanal 24 gibi TV kanallarının uzman konuğudur.

Eraslan’ın 17 adet telif kitabı yüze yakın akademik çalışması ve üç bilimsel başarı ödülü bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 17/05/2018
Okunma Sayısı: 2069