Doç. Dr. Süleyman AKÇAY Ülkü ilkokulu Öğrencileri İle Etkinlik Gerçekleştirdi.

Fakültemiz, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında görevli Doç. Dr. Süleyman AKÇAY rehberliğinde 2. sınıf öğrencilerimiz tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Ülkü İlkokulu 3. sınıf öğrencileri misafirimiz oldular.

Süleyman Demirel Üniversitesi Su Enstitüsü ile Tarım ve Orman Bakanlığı, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü işbirliğinde kurulan “Türkiye Sucul Canlılar Müzesi” gezisinin yapıldığı etkinlikte öncesinde Dünyada ve Türkiye’deki sucul canlılar hakkında 2. sınıf fen bilgisi öğretmen adayları bilgiler sundular.

Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen fen bilgisi öğretmenliği 2. sınıf öğretmen adaylarımıza teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 02/06/2022